maak direct een afspraak:  06 388 95 150

Boek nu jouw behandeling:

spraytanning the health way to tan.

Het verkrijgen van een bruin kleurtje op je huid is in principe niet zo lastig en de ene wordt sneller bruin dan de ander. Diegene die snel bruin worden hoeven er waarschijnlijk lang niet zo veel moeite voor te doen dan de blankere huidtypes. Waar we "vroeger" soms urenlang op het strand lagen te bakken kiezen nu steeds meer mensen voor een snellere methode om de gewenste bruine kleur te kweken.

Ikzelf en daarnaast vele anderen ontwikkelen zonneallergie ( overgevoeligheid reactie van de huid op zonlicht). Door maar even in de zon liggen krijg ik als snel last van is best hinderlijke rode plekjes op de huid, die vervelende jeuk en irritatie met zich mee brengen. 

Er bestaat dus wel degelijk een snellere manier om een bruin kleurtje te verkrijgen en op een verantwoorde & gezonde wijze: SPRAYTANNING! Lees verder in mijn blog waarom het veel gezonder is en sneller! 

Ik met mijn 41 jarige leeftijd, ben waarschijnlijk net als vele leeftijdsgenoten, opgegroeid in de zonnebankgeneratie. Ik heb verschillende zomers met mijn moeder samen een week lang een zonnebank gehuurd zodat ook ik eindelijk eens een korte broek of jurkje kon dragen met gebruinde benen in plaats van de witte melkflessen. Vaak leverde het een verbrande huid op en al helemaal niet de gewenste bruine kleur. Ik raakte snel mijn roodbruine kleur kwijt en bleef nog lang last houden van geïrriteerde huid en ging tot overmaat van ramp behoorlijk vervellen. 

Op vele zomervakanties ben ik meerdere malen verbrand geraakt door overmatig zonnen als pubermeisje, door te laat insmeren en dus niet bewust van mijn inmiddels alsmaar roder wordende huid heb ik dikwijls in de avonden pijnlijke momenten ervaren. Helaas kan ik nu ook merken dat mijn huid blijvend beschadigd is geraakt. ik was me als jonge dame niet bezig met de risico's s van de zon laat staan dat ik mij daar wat aantrok als puberend kind.

Tegenwoordig is men zich meer bewust van de schadelijke gevolgen van het lange bakken in de zon of zonnebank gebruik. Huidveroudering in de vorm van rimpels, pigmentvlekken zijn de meest zichtbare schades op de huid. Huidkanker is de meest gevreesde schade en kan zelfs lijden tot de dood!

Ik merk in mijn salon dat vele klanten dezelfde ervaringen hebben opgedaan en helaas ook een aantal van hen heeft huidkanker opgelopen. Angst voor verbranding door de zon en al helemaal niet meer in de zon even zitten is het gevolg vertelde een van mijn klanten. "dus draag ik in de zomer, zelfs op hele warme zomerdagen, geen rokjes of korte broeken meer ". Totdat ze kennismaakte met spraytanning. Ik heb haar eerst het een en ander uitgelegd over de voordelen die spraytanning met zich meebrengt en dat spraytanning geen schade achterlaat op de huid, zelfs niet bij mensen met een gevoelige huid of allergie. Er bestaan ook hyper allergene spraytan vloeistoffen. Na afloop kreeg ik van haar bericht dat zij eindelijk opgelucht met mooie gebruinde benen op vakantie een rokje kon dragen! Dat geeft natuurlijk een heerlijke voldoening om een klant tevreden te zien! Ik merk dat er behoorlijke onbekendheid is rondom spraytanning.

In mijn blogs wil ik vertellen over de vele mogelijkheden en mijn ervaringen die ik op doe in mijn eigen salon. 

Spraytanning is in opkomst en krijgt in Nederland steeds meer vorm en bekendheid. 

1 Spraytan sessie staat gelijk aan 8 zonnebanksessies!  Je bent dus sneller bruin maar nog beter: je bent op een verantwoorde manier bruin.

Spraytanning is in opkomst en krijgt in Nederland steeds meer vorm en bekendheid.

  • 1 Spraytan sessie staat gelijk aan 8 zonnebanksessies!  Je bent dus sneller bruin maar nog beter: je bent op een verantwoorde manier bruin.

Geen schade van je huid en ook nog eens goedkoper voor je portemonnee als je bedenkt dat een gemiddelde zonnebanksessie €7.50 kost. Een full body spraytan behandeling kost in mijn salon €29.95 en je spaart als snel veel geld uit wanneer je kiest voor dit gezonde alternatief! Veelal volstaan gemiddeld 2 spraytan behandelingen per maand voor een bruine huidskleur. Het is mogelijk om een onderhoudskuur te kiezen, ik werk met voordeelkaarten waarbij men kan kiezen uit 5 of 10 behandelingen tegen een interessant kortingstarief. 

  • Daarnaast is spraytanning voor iedere huidtype geschikt, voor elke type is er een geschikte spraytan lotion. Ik stem samen met jou af welke teint het beste bij je oorspronkelijke huidskleur past en wat ook als het meest natuurlijk overkomt. Zo is er voor iedereen een geschikte spraytan tint, de lichte variant  (6- 8% voor de wat blekere huidtypen tot 12-14% voor de al wat gebruindere huidtypen.

In de volgende blog zal ik verder ingaan op de verschillende tinten.

De huidige spray tanning lotions zorgen ervoor dat de huid gehydrateerd blijft en niet uitdroogt. Feel Good Spray Tan werkt met hoogwaardige producten van het merk Suntana en Sjolie en bevatten natuurlijke en organische cosmetische formules die geschikt zijn voor de verschillende huidtypes. Zelfs ook als je van nature een bruine huidskleur hebt is zelfs spraytan geschikt. De bruinste teint, 14%, is uitermate geschikt voor deze huidtypes. 

Helaas heeft spray tanning te maken met wat vooroordelen zoals het "oranje" zien en vlekkerig uiterlijk. Tegenwoordig bevatten de meeste spraytan lotions en dus ook bij Feel Good Spray Tan natuurlijke ingrediënten zoals Erythrulose ( zorgt voor een rood bruine kleur en heeft een natuurlijke oorsprong uit o.a. frambozen ) en geven een natuurlijke gebruinde roodbruine teint en bevatten dus GEEN caroteen dat voorheen voor de wortelkleur zorgde. 

Dus naast het feit dat spraytan gezonder is voor je huid is het ook betaalbaar! EN je bezoek aan Feel Good Spray Ton wordt beloond: Elk bezoek aan mijn salon levert een korting op, bij 5 behandelingen ontvang je de 6de behandeling 50% KORTING en bij de 10de bezoek krijg je de 11de behandeling GRATIS.

Mocht je nu nog twijfels hebben? Ervaar het zelf! Voor meer informatie kan je terecht via contactformulier op de website: http://feelgoodspraytan.nl/contact

Op onze Facebook pagina kan je ook de laatste recensies teruglezen:  https://www.facebook.com/feelgoodspraytan

Ik hoop dat je in deze blog meer te weten bent gekomen over spraytanning en waarom een gezonder alternatief is dan de zon en zonnebank. Ik hoop je te verwelkomen in mijn volgende blog waarin ik o.a. meer zal schrijven over de verschillende spraytan lotions en de voordelen van spraytan.