maak direct een afspraak:  06 388 95 150

Boek nu jouw behandeling:

Over Feel Good Spray Tan

Over ons

Feel Good Spray Tan is een spray tan bedrijf, dat in de regio Amersfoort, Hoogland, Leusden, Soest en Baarn en omstreken werkt.
Feel Good Spray Tan werkt alleen met de beste producten, die goed zijn voor je huid. De spray tan lotions, die Feel Good Spray Tan gebruikt, zijn hypoallergeen, er zijn geen parabenen en geen alcohol in de lotion verwerkt. De lotions hebben de kortste ingrediënten lijst, bevatten hoogwaardige ingrediënten waaraan geen onnodige toevoegingen zijn gedaan. We werken met spray tan vloeistoffen dat wordt afgestemd op ieder huidtype en naar wens van de klant. Het belangrijkste is dat de lotion heel mooi, natuurlijk bruin kleurt op je eigen huid.

Over Feel Good Spray Tan

Over Spray Tan

Een spray tan behandeling is de manier om op een gezonde, snelle, egale, veilige manier, zonder schadelijke UV straling van de zon of zonnebank, een bruine teint te verkrijgen. Hierdoor voorkom je het risico op huidkanker, huidverbranding, cel veroudering en rimpels. Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van de zon en overmatig of verkeerd zonnebank gebruik. Ondanks deze gevaren blijft de vraag naar een mooie, gezonde en bruine teint bestaan.

 

Feel Good Spray Tan

Feel Good Spray Tan biedt professionele service bij je thuis, voor een perfecte kleur hoef je de deur niet uit! We komen bij je langs om je te voorzien van een stralende teint gewoon in de privacy van je eigen omgeving. In 10 minuten tijd heb je een mooie natuurlijk stralende bruine huid zonder vlekken of strepen zonder de schadelijke uv-straling van de zon of zonnebank. De zogenaamde wortelkleur, met de huidige spray tan lotions, behoort tot de verleden tijd.
In elke opzicht staat Feel Good Spray Tan voor professionaliteit; klantgerichtheid, advies en techniek. Immers Feel Good Spray Tan wil staan voor een goede- en verantwoorde omgang van de huid en lichaam en stimuleert hierin ook bewustwording.

Kies nu voor een gezonde snelle egale manier van bruin worden en bel 06 388 95 150 voor het maken van een afspraak of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ook voor spray tan party’s, bedrijfsuitje en feest -arrangementen kun je terecht bij Feel Good Spray Tan!