maak direct een afspraak: 06 388 95 150
Over Feel Good Spray Tan

Over ons

Feel Good Spray Tan is een spray tan bedrijf, dat met een Spray Tan service in Amersfoort Noord is gevestigd.
Ons adres*:
Spaceshuttle 6 K
3824 ML Amersfoort 
* alleen te bezoeken volgens afspraak

Op aanvraag is Spray Tan service in de regio Amersfoort, Hoogland, Leusden, Soest en Baarn mogelijk tegen reiskosten vergoeding en bij minimaal 2 personen op 1 adres.
Feel Good Spray Tan werkt alleen met de beste producten, die goed zijn voor je huid. De spray tan lotions, die Feel Good Spray Tan gebruikt, zijn hypoallergeen, er zijn geen parabenen en geen alcohol in de lotion verwerkt. De lotions hebben de kortste ingrediënten lijst, bevatten hoogwaardige ingrediënten waaraan geen onnodige toevoegingen zijn gedaan. We werken met spray tan vloeistoffen dat wordt afgestemd op ieder huidtype en naar wens van de klant. Het belangrijkste is dat de lotion heel mooi, natuurlijk bruin kleurt op je eigen huid.

Over Feel Good Spray Tan

Over Spray Tan

Een spray tan behandeling is de manier om op een gezonde, snelle, egale, veilige manier, zonder schadelijke UV straling van de zon of zonnebank, een bruine teint te verkrijgen. Hierdoor voorkom je het risico op huidkanker, huidverbranding, cel veroudering en rimpels. Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van de zon en overmatig of verkeerd zonnebank gebruik. Ondanks deze gevaren blijft de vraag naar een mooie, gezonde en bruine teint bestaan.

 

Feel Good Spray Tan

Feel Good Spray Tan biedt professionele service in haar salon in Amersfoort Nieuwland; 
Ons adres*: 
Spaceshuttle 6 K
3824 ML Amersfoort
* bezoek aan onze salon alléén mogelijk volgens afspraak

Op aanvraag* verzorgen wij ook Spray Tan service bij je thuis, voor een perfecte kleur hoef je de deur niet uit!
Volgens aanvraag en op verzoek komen wij bij je langs om je te voorzien van een stralende teint gewoon in de privacy van je eigen omgeving. Spray Tan service aan huis is mogelijk bij minimaal 2 personen op 1 adres en tegen reiskosten die worden berekend op reisafstand via Google Maps. 
In 10 minuten tijd heb je een mooie natuurlijk stralende bruine huid zonder vlekken of strepen zonder de schadelijke uv-straling van de zon of zonnebank. De zogenaamde wortelkleur, met de huidige spray tan lotions, behoort tot de verleden tijd.
In elke opzicht staat Feel Good Spray Tan voor professionaliteit; klantgerichtheid, advies en techniek. Immers Feel Good Spray Tan wil staan voor een goede- en verantwoorde omgang van de huid en lichaam en stimuleert hierin ook bewustwording.

Kies nu voor een gezonde snelle egale manier van bruin worden en bel 06 388 95 150 voor het maken van een afspraak of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Ook voor spray tan party’s, bedrijfsuitje en feest -arrangementen kun je terecht bij Feel Good Spray Tan!