maak direct een afspraak: 06 388 95 150

Speciaal voor artiesten en mensen “ on stage “ werkt Feel Good Spray Tan met een Show tan. Dit is een speciaal spraytan product wat geproduceerd is voor artiesten, dansers, acteurs etc.

Verlichting kan invloed hebben op de manier waarop een spray tan verschijnt. Een tan dat geweldig in de meeste andere instellingen eruit ziet, kan minder vleiend zijn bij fel kunstlicht en kan soms zelfs geel overkomen. Dit is vooral merkbaar bij shows op het podium. Aan de showtan is violet toegevoegd wat ervoor zorgt dat het gelige effect wordt opgeheven.

De kleurintensiteit van de showtan is verkrijgbaar in de versies " light 8% " of de "after dark 12%". De intensiteit kan zelfs gecustomized worden naar de gewenste kleurintensiteit. Dankzij het unieke licht worden de eigenschappen gecorrigeerd door de speciale Show tan. Met de Show Tan bereik je een natuurlijke uitziende bruine teint die prachtig presteert en ziet er geweldig uit onder alle lichtomstandigheden.

De Showtan wordt als full body spray tan tegen een scherp tarief van €29.95 aangeboden.

Feel Good Spray Tan biedt een aantrekkelijk korting op een spray tan behandeling voor mensen in de show business door middel van een strippenkaart of een abonnement. Ook zijn er voordelen bij een regelmatig bezoek door gebruik te maken van een klantenkaart waarmee men een gratis spraytan behandeling kan terug verdienen.

Feel Good Spray Tan komt indien wenselijk op locatie in Midden-Nederland tegen een geringe kilometervergoeding, vraag naar de mogelijkheden!