maak direct een afspraak: 06 388 95 150
Nadat je zelf alle voorbereidingen hebt getroffen (zie tips voor en na) komt Feel Good Spray Tan met een pop-up tent en benodigde materialen voor de behandeling, bij je thuis. De voorbereidingen van de consulente nemen slechts vijf minuten in beslag.
De pop-up tent is compact van formaat en daarom makkelijk in ieders huis te plaatsen.
De consulente werkt bij voorkeur op een plek met zo veel mogelijk natuurlijk licht en mogelijkheid tot een goede ventilatie. Zij kan dit ook ter plekke met jou bekijken.
De handeling duurt maximaal 20 minuten. Tijdens deze behandeling mag je een donkere bikini/ lingerie aan, maar je kunt er ook voor kiezen om topless gespoten te worden. De keuze aan jezelf!
Met een behulp van hoogwaardig spraypistool (air brush) wordt de bruiningslotion (DHA vloeistof) op de huid verneveld. Het is sneller, veiliger, natuurlijker, egaler en gezonder dan je denkt. Binnen 10 minuten heb je een egale, gezonde en natuurlijk bruine teint! Zonder de schadelijke UV- straling van de zon of zonnebank.
Spray tanning is de meest effectieve sunless bruiningsmethode.
 
Het grote voordeel is dat de huid direct een mooie bruine, stralende en gezonde look krijgt. Dit zorgt ervoor dat je je gelijk ook geweldig voelt.
Deze veilige en snelle manier van tanning is nu dus ook voor jou bereikbaar.
Met een goede nazorg zal de bruine kleur ongeveer 7 tot 10 dagen worden behouden. Hierna zal de kleur langzaam vervagen.
Direct na de spray tan behandeling wordt aangeraden om loszittende, donkere kleding te dragen omdat het dragen van strakke kleding strepen op de huid kunnen veroorzaken.
Voorbereiding en verzorging:
Het is van groot belang om minimaal 24 uur voor behandeling je huid grondig te scrubben, bij voorkeur met een product die niet gemaakt is op oliebasis. Door de huid goed te scrubben verwijder je dode huidcellen, waardoor je een mooiere huid krijgt. Geef met name aandacht aan de ellebogen, knieën, enkels , navel en andere droge gebieden. Eventueel ontharen kun je het beste 24 uur voor behandeling doen, tenzij je harst. Dit moet minimaal 48 uur voordat de tanning plaats vindt.
Zo sta je de poriën toe om op tijd te sluiten. Tevens zal dit de duur van je kleurbehoud aanzienlijk verlengen!
Acht tot 12 uur voor de behandeling mag je je douchen, maar niet met oliehoudende producten. Ook mag je 8 tot 12 uur voor de behandeling geen bodylotion of olie op de huid gebruiken.
Minimaal 2 uur voordat de consulente komt, make-up met water van de huid verwijderen. Mascara mag blijven zitten. Gebruik geen deodorant, aftershave, eau de toilette en/of andere parfum houdende producten vlak voor de behandeling.

Na de behandeling:
Direct na de behandeling mag je onder GEEN beding met water in aanraking komen. Handen wassen, door de regen lopen of ander contact met water veroorzaakt direct witte vlekken op de huid en wordt daarom ten zeerste afgeraden. Stel douchen en baden, zwemmen en sporten even uit gedurende de inwerktijd. Douch niet te heet om snelle vervaging tegen te gaan
Probeer jezelf niet aan te raken tijdens de behandeling of vlak erna.
Na acht uur met een milde douchegel douchen. (Er bestaat ook speciale Rapid Tan lotion waardoor je sneller mag douchen, deze wordt vaak gebruikt bij tannings party’s die s' avonds plaatsvinden) Mocht er bij het douchen een bruine verkleuring van het water zichtbaar worden, dan is dit louter overtollige spray tan. Dit gaan niet ten koste van de bruine tint.
Hydrateer je gebruinde huid elke ochtend en avond met een vocht inbrengende crème. Deze mag van je eigen merk zijn, Feel Good Spray Tan heeft ook een Extender crème welke de kleur beter behoudt.
Na het douchen of baden: dep de huid voorzichtig droog.
Lange blootstelling aan water zal je kleur sneller doen vervagen.
Gebruik een Tan Extender, om je tanning bij te houden (zie producten)
Niet scrubben tijdens de eerste dagen!
Geniet van je mooie bruine huid!
Voor een optimaal kleurbehoud kun je tussen binnen de 8 dagen de behandeling herhalen tegen een gereduceerd tarief